Remodel

two rivers

A historic rock structure transported to the site sets the tone for this spectacular transformation. An uninterrupted dialog between the indoors and out, created by minimizing the use of interior walls in the main living space and incorporating expansive walls of windows, celebrates the confluence of two rivers on this majestic property. These modern touches combined with antique wide-plank pine flooring along with the original rock structure leave a lasting impression of a fresh yet timeless dwelling. Each element was given custom consideration, from the dry bar wrapped in hide to a wood slab dining table illuminated by teardrop crystal pendants giving the space a truly unique aesthetic.

Location
Jackson Hole
Project type
Remodel
Photography
Linsay Linton
Social Share
additional projects

West Bank Retreat

view this project

los altos hills

view this project

village retreat

view this project

alpine haven

view this project